De dag van jullie leven! Dat is wat een bruiloft moet zijn. De gemiddelde voorbereidingstijd voor een huwelijksfeest is ongeveer 1 jaar. Natuurlijk start je met de datum en de locatie, maar al snel gaan jullie nadenken over hoe deze geweldige dag zou moeten gaan verlopen. Waar is de plechtigheid, welke taart nemen we, hoe zorgen we voor een goede fotograaf en waar zullen we het feest houden. Hele belangrijke punten, die stuk voor stuk belangrijk zijn om alles te doen slagen!

Wij kunnen jullie helpen! 
Het decoreren van de locatie van de plechtigheid vraagt om punctualiteit en verfijnde creaties. Hierdoor blijven jullie het stralende middelpunt op een sfeervolle plek. Als er in de avond een feest is, kan het qua decoraties veel uitbundiger en expressiever. Dit hoeft natuurlijk niet met heel veel kleur, maar door de juiste kleurencombinaties en materialen zorgen we voor het “wauw-effect” bij jullie genodigden!

Een thema voor jullie bruiloft of feest is tegenwoordig helemaal hot! Denk aan klassiek romantisch, festival, botanic of hip& modern. Allemaal thema’s die we kunnen uitwerken en welke helemaal past bij jullie persoonlijkheid. Immers is het jullie dag en is het belangrijk dat jullie het stralende middelpunt zijn!

We hebben de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet. Wil je graag met ons brainstormen en een gesprekje aanvragen? Via het contactformulier en per email zijn wij bereikbaar. We laten dan snel wat van ons horen!